Allahelgona

För många så är allahelgona, eller halloween, en helg där man får klä ut sig och gå och knacka dörr för att tigga godis från grannarna. För andra är det en helg där man festar inpå småtimmarna och tävlar om bästa utklädnad. För mig är det en helg där man tillåts sörja de som saknas oss och älska de som fortfarande är här. En helg där man tänder ett ljus för de som är i himmelen och låter en extra tanke ägnas dem. En helg där man umgås med familjen och tillåts att tillsammans vara ledsen, arg, glad eller vilken känsla man än behöver känna.

Den person jag saknar mest idag är min mormor som gick bort för 407 dagar sedan. Hon var en av de personer jag älskade mest i hela världen och det gör jag fortfarande. Hon kommer alltid ha en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

En annan som jag saknar extra mycket idag är min första ponny Beda. Hon var en riktig busponny som hade något nytt på gång varje dag, henne hade man aldrig tråkigt med. Hon ska få ett eget inlägg någon dag, bara ägnat åt henne.

  

  Idag tände jag ett ljus för dem och alla andra som jag saknar. ❤️

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s