01.11.15

Ny månad, nya tag. Nu ska jag faktiskt komma igång riktigt igen med bloggen, träning och plugg, har legat lite på latsidan sista tiden. 

Idag har jag mer inplanerat än vad det finns timmar tror jag, men jag hoppas att jag ska hinna med allt. Jag måste städa, plugga och rida, också vill jag hinna åka och kolla på ponny-SM som hålls på Sundsvalls ridklubb, smörja, kolla på Elaine med Grizzly och Susanne med Cazall när de tränar OCH komma hem i skaplig tid så jag hinner ta det lite lugnt innan skolan börjar imorgon. Det känns som att jag måste välja bort någonting men jag får göra ett försök. 

Idag ska Ia ut på en skrittur… Igen… Det är lite tråkigt nu när det är tävlingar uppe på ridklubben för det är så många ridvägar man inte kommer åt, jag har skrittat i princip samma väg i två veckor nu, det är inte så jätteroligt. Men på onsdag får vi äntligen börja trava lite igen, jippi! Längtar så otroligt mycket tills vi får sätta igång med träningen igen, dehär med att endast rida skogsmulle-turer är inte riktigt min grej. 

    
 Bilder från några veckor tillbaka. Foto: Elaine Rodin

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s