SIHS – del 1

Vår stockholmshelg började redan efter stallet på torsdagen då vi allihopa åkte hem till Elaine där en hel kväll med tacos och en hel del försnack väntade. Jag och Alexandra sov över där också för att allt skulle gå så smidigt som möjligt på fredag morgon. Kl 06.00 åkte vi för att hämta Susanne och sedan började färden mot Friends Arena och Stockholm International Horse Show. 

Första passet var ett dressyrpass mellan kl 10.30-13.30 med Lövsta Future Challange, Champions of the winners och Master clinic dressyr. Det absolut bästa på fredagen tycker jag var clinicen med Jan Brink, Liane Wachtmeister och sist men inte minst Kyra Kyrklund. Skulle vara en dröm att få rida för någon av dem! Min favorit-bloggare Nina Rademaekers var med och red med sin fina Bizet och det gjorde ju inte saken sämre! Superkul att se så fina hästar, duktiga ryttare och förebilder till tränare. 

På eftermiddagen var det mässan som gällde och några nya saker införskaffades men mer om det en annan dag!    Jan Brink, Kyra Kyrklund och Liane Wachtmeister.

 Nina och fina Bizet!

Annonser

En tanke på “SIHS – del 1

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s