Omstart 2016

Idag tar Ia och jag omstart på det nya året. Vi har inte riktigt haft någon struktur eller plan alls hittills och det måste vi ändra på!

Från och med nu ska vi följa the Downunder Horsemanship Method till punkt och pricka, först i skritt innan vi ens funderar på att gå över i trav. Naturligtvis kommer hon få trava och galoppera när vi rider ut för konditionens skull men inne på ridbannan finns inga genvägar. Ni kan kolla in metoden på web-tv-kanalen eller på deras hemsidan. Jag hoppas att Ingela och Leif kan preparera ridbanan hemma snart också så att det går att använda den mer.

Varje söndag/måndag ska jag lägga upp en planering inför den nya veckan och försöka hålla det så gått det går. En planering för Ia som jag lägger upp här och en planering för mig i min kalender. De dagar både jag och Olivia har fullt upp ska Astrid få börja vara hos dagmamma och sin kompis Doris 😉

IMG_6308

Även fast jag tycker om vintern supermycket hade det varit väldigt skönt med sommar och bättre underlag på både ridbanan och alla ridvägar nu. (foto: Elaine Rodin)

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s