Fredag igen!

Ännu en skolvecka går mot sitt slut. Vart tar tiden vägen? I stunden tycker man att dagarna går så fruktansvärt sakta och man tycker att tisdagen känns som torsdagen men helt plötsligt är det helg igen. Ännu snabbare är det söndagkväll  och man förbereder sig inför en ny vecka… Så har ca 432 veckor av mitt liv sett ut.

Nej nu är jag lite väl dramatisk, jag har inte alltid varit såhär skolless men till och från de senaste sex åren i alla fall. Man får ta vara på de lediga stunder man har och jag är såå himla glad att jag har Ia att rymma till några timmar om dagen.

10477044_10152961335011133_4363344042475444083_n

(Foto från förra vintern tagen av Elaine Rodin)

Godmorgon förresten! Jag är egentligen inte på så dåligt humör som början av inlägget får mig att låta men bara tanken av att måndagen redan känns så nära är lite depremerande.. En tekopp och lite frukost får vända på dagen till en lite mer positiv. Som tur är har vi endast en (hoppas vi) lektion idag vilket betyder att jag kommer ha mycket tid att skriva på historie-/svenskauppgiften som ska in ikväll. Får gå på ICA efter lektionen och köpa lite pluggsnacks, är lite sugen på naturgodis faktiskt! Nu måste jag göra mig iordning inför dagen, hörs senare med en lite mer positiv Ida!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s