Det blev inget ridhus igår så därför bjuder jag på en bild från i fredags istället. Ia ville gosa och absolut inte bjuda på öronen! 😉

Min dag började idag med *trumvirvel* en arbetsintervju! Jag  H O P P A S  att jag får det jobbet för jag tror att det skulle vara lärorikt för mig men också att det skulle passa bra ekonomiskt. Vi får se vad som händer men håll tummarna!

Det blev inget ridhus igår för vår del. När jag kom till stallet var det en ny medryttare till en tjej i stallet som hade insläppet på jouren och hon hade inte blivit informerad om vad man skulle göra riktigt så jag hjälpte henne med eftermiddagspasset. Därför sprang klockan iväg lite och vi hann inte till ridhuset innan det blev upptaget. Lite tråkigt men det är sånt som händer! Ia fick istället en helgenomgång av massage så jag tror inte hon tyckte det blev så mycket sämre i alla fall!

Idag får vi sällskap av Elaine på Grizzly och Elin på Nala på en liten uteritt i mörkret. Vi ska träffas i stallet om 15 min så jag måste åka NU!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s