En bra lördag

Idag har jag haft det super hela dagen! Jag har endast gjort saker jag tycker om och det mycket!

Dagen började med att jag åt mysfrukost med Olivia och pappa som sov hos oss igår. När pappa sedan hade åkt iväg för lite egna aktiviteter så kollade jag och Olivia på det sista avsnittet Gossip Girl, SISTA AVSNITTET?! De senaste 6 månaderna har vi kollat igenom alla säsonger och nu är det slut.. Vad ska vi göra nu liksom? För min del hade det kunnat vara någon säsong till men slutet är bra ändå så jag ska inte klaga! 😉

Efter en lugn och mysig morgon åkte jag till stallet och mötte upp Elaine där vi mockade och fixade och sedan tog med hästarna ner i paddocken för lite DUH-träning! Nytt för idag var en vit presenning som var tänkt att använda som ett nytt desensiteringsobjekt för den enkla anledningen att, som Clinton säger, ”The more objects that you can desensitize your horse to, the quieter he’ll get and the quicker he will learn to use the thinking side of his brain when he gets scared.” Men efter de övningarna jag gjort tidigare rörde hon näst intill inte en fena när jag tog fram presenningen. Duktig Ia!

Har lite småvideos att visa men internet vill inte sammarbeta just nu så de får komma upp imorgon. Inte ens en bild orkar laddas upp… I väntan på filmer från mig kan ni gå in och kolla på lite bilder och läsa mer om dagens bravader HÄR på Elaines blogg!

När jag var klar i stallet åkte jag och pappa nästan direkt hem till Norrfjärden för att lasta skotern och åka upp till Hassela. Hoppade i skoterkläderna och ut och körde i någon timme på kvällskvisten och nu har vi ätit grillat till middag! MYS!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s