Nytillskott i familjen Stenborg?

12959264_10154092563086133_276757490_o

Idag har jag träffad de sötaste hästarna i världshistorien! Två amerikanska miniatyrer vid namn Golly (bak) och Blue (fram) som ägs av Elaines pappa. Hur söta? En sån skulle väl passa bra i familjen Stenborg? Bleu ser liten ut men han är ändå ganska stor om man jämför med Golly!😍 Långhåriga var de också men det var på väg av.

Dagen började på bästa sätt genom att kolla på dressyrträning i paddocken ovanför oss där Ingela och Suanne tränade. Därefter blev det en liten pratstund + fix i stallet varefter en lång fikastund med Susanne, Ingela, Elaine och Emilie inleddes. Mys mys!

När vi fikat och surrat klart tog jag och Elaine bilen och åkte och hälsade på de två supergulliga småhästarna på bilden ovan. De var hemska att kolla på alltså, sjukligt söta! efter vi gossat klart åkte vi hem en snabbis varpå vi åkte tillbaka till stallet för att ge Ia ögondroppar och skruva ur brodden på hästarna då den mesta isen är borta nu. Grizzlans brodd gick lätt ur men Ias kom tyvärr inte en millimeter… Som tur är har jag en pappa som är världsbäst så han följer med och hjälper till imorgonbitti, både med brodden och att filma HOPPTRÄNING!!!! YEY!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s