Ringrostig som få

När jag kollar tillbaka på gamla inlägg så kan jag inte annat än tänka att ”Fan vad tråkigt att jag kommit av mig med det här..” Jag älskar att sitta på kvällen och skriva inlägg men i och med att sluttampen på gymnasiet började så hann jag inte riktigt med mig. Hittills har sommaren även den gått av bara farten med huur mycket jobb som helst och jag har inte funnit ro att göra saker som jag verkligen mår bra av, inte ens Ia och stallet har fått den plats de förtjänar i mitt liv.

I och med att jag haft två jobb i sommar har jag så har jag bestämt mig för att jag när jag fått lite mindre att göra ska sätta mig och skriva ihop lite recap-inlägg om vad som hänt i mitt och Ias liv sedan.. ja, operationen! Både för er skull då det är många som undrar hur det gått att sätta igång Ia nu när hon bara har ett öga men, som vanligt, mest för min egen skull.

När jag sitter och skriver det här inlägget känner jag mig huur ringrostig som helst! Jag har knappt suttit framför en dator sedan sista inlämningen på gymnasiet och det var.. tja, nästan två månader sedan! Tänk vad tiden går och mycket har hänt sedan sist, tyvärr har det inte alls varit en dans på rosor.. Men mer om det i ett annat inlägg och jag kan lova att det inte kommer att ta 2 månader till nästa 😉

13454148_10154274214011133_613917228_n

Hjärtat på betessläpet ❤

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s