Så långt bort men ändå så nära

Nu sitter min allra bästa vän på ett flygplan någonstans mitt över atlanten, påväg bort. University of Mary är vad som väntar härnäst och jag är övertygad om att det kommer bli ett äventyr för livet! Efter jobbet igårkväll åkte jag raka vägen hem till Gnarp för att äta kvällsfika med henne och säga hejdå, vi syns om ett halvår.

Hon är det person som varit med mig överallt, den jag haft flest roliga stunder med. Från allt tok vi hittade på uppe på hästryggen när vi var små till studenten i våras. Alltid med henne närmast.

Det går inte med ord beskriva hur mycket känslor som fyller mig när jag försöker skriva det här inlägget. Lycka, över vilket äventyr som väntar henne där på andra sidan vattnet och hur många fina människor som hon kommer träffa där. Stolthet, över att hon vågar ta ett såå himla stort kliv mot någonting hon egentligen inte vet någonting om och att hon gör det alldeles ensam. Sorg, över att jag inte kommer kunna ringa upp min andra halva bara sådär spontant när jag känner för det och ännu mer över att inte få träffa henne förrän hon kommer hem till jul.

Men nog om vad jag känner.

Jossi,

Lycka till nu! Kör hårt och gå all in! Vi må vara långt ifrån varandra men du kommer ändå alltid vara närmast i hjärta och själ. Jag älskar dig av hela mitt hjärta and I know you will shine your brightest light där borta! Det är det här vi står för – Joda ad maiora! PUSS!

IMG_0297Processed with VSCO with a6 preset

IMG_0278  IMG_4929 IMG_0604 IMG_0301

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s