En smula nervös..

I dag är det onsdag och jag har varit hemma i två dagar. Helgen på västkusten var hur mysig som helst och bröllopet var såå himla fint! Kan man göra annat än att älska bröllop?

Medan jag var borta var det Elaine som tog hand om min ögonsten och med videouppdatering båda dagarna var jag hur lugn som helst! Tack för hjälpen Elaine!

I måndags var jag och Ia ute på en skrittur med sällskap av Elaine och Grizzly och trots pigga hästar och mycket monster efter vägen så skötte de sig hur bra som helst! Duktiga hästar! Igår promenerades Ia för hand av mamma för att hon skulle få öva på att hantera Ia medan jag var med som backup. Ia kommer vara helt i mammas och pappas ansvar när jag är på andra sidan atlanten och jag åker ju faktiskt om bara fem dagar! Jag är faktiskt lite nervös över det, haha hönsmamman som talar 😉 Mamma kommer vara med idag också men då ska faktiskt Hanna skritta Ia en sväng och jag ska rida en annan häst i stallet då ägaren inte skulle hinna rida idag. Det blir kul! Nu ska jag dricka en kopp oboy och sen blir det stallet.

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s