Dressyrträning på G

Men nu hörni var det längesen ni hörde av mig! Det har hänt en del roliga saker den senaste tiden och jag ska snart berätta vad. Man kan säga att jag har kommit in riktigt i kassaarbetet vid det här laget och nu har jag fått börjat lära mig förbutiken. Så min långlediga helg gick från fyra dagar till två och i och med extrapass har jag innan idag jobbat 11 dagar i rad. Pust.

Nu så hörni! Vill ni veta vad jag och Ia ska göra imorgon? Vi ska träna dressyr för en riktig tränare! Senaste gången var nog ca ett år sedan och innan det säkert ett år till. Det ska bli riktigt roligt! Ia känns verkligen fin nu om än inte i den styrka hon HAR varit men känslan är fin och avspänd.

12966244_10154115931131133_545488529_n

Bild från i våras under min senaste dressyrträning. Här hade jag min gamla dressyrsadel som jag dels fick ont i höften av också tycker jag att skänkeln kom på tok för långt bak. Jag hoppas att det ser bättre ut i min nya för känslan är helt annan!

Foto: Elaine Rodin / faldarello.com

Camilla Lind  kommer till SRK och har träningar ungefär en gång i månaden så denna gång ska jag vara med och få lite hjälp. Det kommer bli såå himla kul! Jag ska även träningsinviga min första alldeles egna dressyrsadel då jag nu har köpt den jag skrev om i senaste inlägget! 😍

Idag har jag och Elaine planerat en hel tjejdag och det var inte igår. Först på listan –> Stallet!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s