Ny utrustning inför säsongen

Vet ni vad jag har köpt?! En GoPro!! Den är av modellen Hero 5 Black vilket är den senaste. Jag funderade först på att köpa en äldre modell men då prisskillnaden inte var så stor så slog jag till på en femma! Även pappa har varit sugen på att köpa en att kunna ha med på skidresor etc så vi ska faktiskt dela på en. Men jag är såå himla nöjd med den redan! Det här med nya teknikprylar är ju bara så roligt, undra om det är något jag ärvt från min far? 😉

Tanken är att jag ska ha med kameran lite överallt men främst kommer den bli med på en del ridturer. Jag vet inte hur många gånger man har sagt ”Tänk om vi fått med det på film.” Ja, nu tänkte jag i fortsättningen få det!

Såhär ser den ut och vet ni vad det bästa är? Den har voice control!
Bild lånad från GoPro.com

En annan sak som jag beställt men som dock inte kommit än är ett par nya ridstövlar. Jag har ganska svårt att hitta stövlar som sitter bra då jag behöver extra högt och smalt skaft. Men nu har jag hittat ett par för en rimlig peng som jag hoppas och tror kommer sitta som ett smäck! Mountain Horse Sovereign High Rider heter de och jag beställde dem från Horze.se när de hade 25%.

Hur fina?! Älskar lackdetaljen på skaftet!
Bild lånad från Horze.se

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s