Tävlingshelg!

Vilken jäkla helg! Ponnyn känns finare än någonsin och vi levererade tre dagar i rad!

Fredag kväll var det Camilla-träning som jag ÄLSKAR att vara med på! Camilla passar mig och Ia som handen i handsken och som vanligt på dessa träningar hade vi en super känsla. Vi tränade självbärighet och programdelar och sedan red jag igenom LA:P1. Direkt när jag rider program så tappar jag ridning och fokuserar inte på det jag håller på med utan ligger två steg före hela tiden.. Men efter att ha ridit några av delarna ett par gånger så kändes det ändå helt okej inför helgen.

Igår var första tävlingsdagen, Ia kändes fin men inte alls framme för skänkeln och dog av väldigt mycket emellanåt vilket även gjorde att bl.a. skolorna och skritten blev väldigt dåliga. Vi fick även lite större missar som exempelvis en fel galoppfattning. MEN överlag gick det ändå bra och jag klarade ett kval till nationellt på 63.684% och fick en 8 på sista halten så jag var ändå helt okej nöjd med dagen!

Fungerar inte videon? Testa titta HÄR på videon utan upphovsrättsskyddat material.

Idag var känslan mycket bättre då jag hade mer framåtbjudning och en lydigare häst. Mycket förbättring kan ske  på flera moment men jag är supernöjd med dagen! Det är ändå första tävlingen för säsongen och jag har en väldigt bra känsla inför året. Ännu en 8 fick vi och kvalpoäng på 64.342%!

Fungerar inte videon? Testa titta HÄR på videon utan upphovsrättsskyddat material.

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s