Ett helt nytt liv

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg senast och mycket har hänt sedan dess. Det har hänt saker som har förändrat mitt liv helt och även mig som person. Jag tror att de flesta av er har koll på det mesta men jag berättar lite snabbt för de som missat något.

När jag slutade skriva inlägg hade Ia blivit dålig igen.. och den här gången gick det inte att rädda henne, trots att jag skulle ha gjort VAD SOM HELST för att få ha henne kvar, om så bara för en stund. Det här var en av de största händelserna i mitt liv någonsin… Jag ska berätta mer om vad som hände och hur allt gick till en annan gång men det är absolut inget jag kan göra på en timme, eller ens en dag. Det jag kan säga är att Ias bortgång vände upp och ner på min värld totalt och jag kan fortfarande inte förstå att hon inte står där borta i Hällom och väntar på att jag ska komma och ge henne en stor puss och massa gotta..

IMG_4098IMG_4067

Det här var sista gången jag träffade min allra bästa och närmaste vän..

Puh, bara det här gör så ont i mig att skriva.. Jag har inte orkat bläddra igenom bilderna från den här dagen ännu och än mindre kolla på klippen vi spelade in så tog första bästa mobilbild utan att redigera, jag orkar bara inte titta på den så länge. Jag som gjorde fransar idag, inte en bra dag för tårar..

När hösten kom sa jag upp mig från min anställning på ICA och började på universitet där jag pluggar Datateknik. Tror inte det är många som kunde tänka sig mig arbeta med data men jag följde tillslut i pappas fotspår! Glad är jag för det för än så länge tycker jag faktiskt att det är riktigt roligt trots att jag stött på några motgångar, den största motgången är nog dock mitt eget psyke… att faktiskt ta tag i plugget och lägga ner den tid man faktiskt behöver är inte så lätt som man kan tro haha. De två första kurserna gick dock över förväntan och är avcheckade till 100%! Mina första 15 hp, YEEEEY! Det börjar redan närma sig tentaperiod 2, var det inte nyss tenta?!

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Tiden som jag tidigare spenderat i stallet byttes snabbt ut mot plugg och en massa festande men efter några veckor/månader började jag bli less på att gå ut och det började bli tomt igen.. speciellt eftersom att Elaine i samma veva tog sitt pick och pack och alla djur och flyttade till Ö-vik. Där försvann min lilla extrafamilj några timmar bort… som tur är så är det just bara några timmar bort så det är ju inte helt omöjligt att åka och hälsa på men oj vad jag saknar att ha dem nära..❤️ Jag har bara lyckats tagit mig dit en helg i höst men jag hoppas att det kan bli oftare framöver!

IMG_2303

Juste! Jag har ju börjat träna också! Alltså på gymmet! Det kunde ni inte tro va? 😉 Inte jag heller! Men som tur är har jag min klasskompis/granne/nyfunna vän Olivia att tacka för det så Tack Olivia för all hjälp och stöd i träningen (trots att jag funderar på hur jag ska döda dig varje pass)!! 😘

Det är i VÄLDIGT grova slängar vad som hänt sedan senast i ett lite flummigt inlägg utan röd tråd men tanken är att jag ska börja uppdatera lite oftare nu, mest för att föra lite träningsdagbok. Det kommer dock vara väldigt annorlunda innehåll mot för tidigare!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s