Min fina kille

Jag blir mer och mer stolt och glad över min häst för var dag som går. Man kan inte bli annat än förundrad över hur en sån ung själ kan vara så klok och snäll. Det här är verkligen min drömhäst.

Inte så mycket har hänt sedan sist; Såret har börjar läkt ihop på sidorna och det läker mer och mer varje dag, det ”såsar” dock en del men inget som luktar illa eller ser inflammerat ut så det är bara att tvätta, tvätta och vänta. Vi har börjat gå promenader längre bort från stallet vilket betyder en sträcka på större väg, hittills har det gått super med bilarna! Har alltid någon med mig när vi ska ut där så att den kan gå ut i vägen och visa sig i tid så bilarna hinner bromsa. Manne har, peppar peppar, hållit sig inne i hagen, han får lite busryck ibland och hönsmamma som man är är jag livrädd att såret ska spricka upp och aldrig läka riktigt men vad ska man göra? Han är ett år och har stått på box/sjukhage i tre veckor nu, på något sätt måste han ju få ur energin, så han får leva om bäst han vill bara han håller sig i sin egen hage. Snabb recap av senaste veckan, inte så händelserik egentligen men väldigt påfrestande för min mammasjäl, att hela tiden gå och oroa sig.

Idag har jag redan hunnit göra stallet vilket innebär släppa ut hästarna, fodra, mocka boxar och gå promenad med Manne-busen. Nu har Hanna gjort iordning frukost som vi ska äta framför ett avsnitt av Vampire Diaries och sedan ska jag ta tag i plugget som började för två veckor sedan. Som ni kanske förstår har jag varken haft tid eller ro att ta tag i det tidigare.


Fick hjälp av Alex att mocka hagen igår! Tack ❤

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s