Uppsalahelg och hästabstinens

I helgen har jag varit och hälsat på Jossi i Uppsala. Det var en väldigt välbehövlig helg med lite festligheter och mycket mycket catching up och mys. På lördagen bjöd vi även in Olivia på middag, så skönt att träffa två av mina bästa människor igen. ❤️

I och med att jag var i Sundsvall i slutet på veckan och sedan åkte direkt till Uppsala så var jag ifrån Manne i tre(!!) hela dagar. Hästabstinens delux. Men då var det lite extra mysigt att komma till stallet igår kväll och snusa lite ponny.

Efter förra veckans regnväder så har jag provat ut ett regntäcke till Manne, dvs han har haft täcke på sig för vad jag tror är första gången! Han var såå duktig, vinklade inte ett öra när jag tog på det. Vi tog det säkra före det osäkra och hade en morot som muta som han fick gnaga på, allt för att göra det hela till en positiv upplevelse. Efter att ha provat ett i strl 125 så insåg jag snabbt att han är större än vad man tror så det slutade med att han fick på sig Ias gamla i strl 140, lite att växa i men sitter ändå helt okej!

Förra veckans träning bestod därav att ha täcke på sig på prommis och vi introducerade även benskydd. Än så länge har han bara haft framskydd men idag åker även bakskydden på!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s